Vanaf 8 april weer ieder weekend geopend!


Duurzame streekproducten

Om een steentje bij te dragen aan een beter milieu en om onze locals te supporten maken we gebruik van duurzame streekproducten, bekijk hieronder verschillende soorten merken die wij serveren.


Blanche Dael

Wij serveren een met aandacht gezet kopje koffie met de ambachtelijk en vers gebrande bonen van Blanche Dael. De koffieketen van Blanche Dael is dan ook van begin tot einde duurzaam. Familiebedrijf Blanche Dael koestert een goede smaak en hecht veel waarde aan kwaliteit, ze kiezen daarnaast voor eerlijke producten met een echt verhaal. 

https://www.blanchedael.nl/ 

 


Frisch

Naast koffie en thee serveren wij ook FRISCH. FRISCH is een koolzuurhoudende frisdrank gemaakt met uitsluitend Limburgse ingrediënten. Het bevat geen toegevoegde suikers, smaak- en zoetstoffen en daarnaast is het ook nog eens laag in calorieën. Het Limburgse drankje wordt ambachtelijk gebrouwen in de voormalige watertoren in Schimmert. 

https://www.dereusch.nl/ 


Appeven

Onder het motto “niets erin, niets eruit” maakt Appeven 100% puur en verantwoorde fruitsappen. Dit betekend dat er geen toegevoegde suikers en conserveringsmiddelen aan het sap zijn toegevoegd. Het sap van Appeven wordt gemaakt met het beste fruit en zit vol met vitamines en mineralen. Kom jij het ook proeven? 

https://www.appeven.nl/